Плащане при доставяне и бърза доставка

Оценка на рецензии (4,95/5,00)
4.7/5

ПЕРФЕКТНА И ПРИВЛЕКАТЕЛНА УСМИВКА БЕЗ СКЪПИ ХИРУРГИЧНИ ПРОЦЕДУРИ

PERFECTSMILE

Бяла И Перфектна Зъбна Протеза Без Болка
ПОСЛЕДНИ 5 БРОЯ ОСТАВАТ....

ПРЕДЛОЖЕНИЕТО ИЗТИЧА ДНЕС:

ПОДУРЖАВАЙ СЕ, САМО 5 БРОЯ ОСТАНАХА!

лв 69,00

вместо

лв 139,99

  PerfectSmile е идеалният избор за получаване на перфектна и привлекателна усмивка без да харчите хиляди евро при зъболекаря. Предлага приятна и безопасна усмивка.

  Тези фасети са шедьовър на инженерството, формата им е невероятна. Благодарение на усъвършенстваната технология “PutOn” се приспособяват толкова добре към вашите зъби, че изглеждат естествени, чисти и перфектни!

  Перфектен комплект зъби е гарантиран с PerfectSmile, най-безопасните и най-технологичните фасети на пазара, разработени с помощта на най-добрите професионални зъболекари.

  PerfectSmile е фантастична зъбна технология, която ви предлага възможността да имате перфектна усмивка! Вече не е нужно да харчите състояние, сега можете отново да получите привлекателната усмивка, която сте искали толкова дълго!

  Как да го използвате?

  1. Поставете PerfectSmile в устата си и затворете зъбите 2-3 пъти, за да се приспособят добре.
  2. Наслаждавайте се на перфектни и привлекателни зъби и се върнете към усмивката в обществото!

  +2 784 доволни клиенти!
  Ето какво казват:

  Оценки 4,95/5
  4.8/5

  5 звезди

  4 звезди

  3 звезди

  2 звезди

  1 звезда

  Мария​
  4.8/5
  „Бях колеблив относно покупката, като се има предвид, че не всички рецензии бяха положителни… с мен обаче проработи чудесно! И спестих едно посещение при зъболекар! Имах голяма кухина в молар и сега, благодарение на PerfectSmile, мога да се усмихвам без страх!”
  Елена​
  4.8/5

  „Продуктът е отличен, крие ефективно от първия момент счупените и тъмни зъби. Не можех да направя снимка, защото зъбите ми бяха много повредени, но откакто започнах да използвам тези фасети, мога отново да направя много снимки и да бъда спокоен(на) сред хората.”

  Георги​
  4.8/5

  „Абсолютно препоръчителен продукт! Леки и удобни, нося ги от сутрин до вечер. След като им дадете правилната форма и ги поставите, забравяте, че ги носите. Най-накрая мога да се усмихвам с приятелите си без да се притеснявам за усмивката си.”

  Иван​
  4.8/5
  „Имах жълти и криви зъби, които ме притесняваха, но не и жена ми. Тя намери сама фасетите PerfectSmile в интернет, купи ги, носеше ги известно време и сега ги поръча и за мен. Честно казано, не исках да ги нося. Но когато ги пробвах, останах изненадан. Те са много удобни, пасват добре и зъбите изглеждат перфектни. Сега, при всяка възможност, са ми подръка.”

  ПОПЪЛНЕТЕ ФОРМУЛЯРА И ЩЕ ВИ СЕ ОБАДИМ

  САМО лв 69,00

   Често задавани въпроси

   Разбира се! Изключително лесни, ако не разбирате как да използвате нашите очила PerfectSmile​, моля, прегледайте инструкциите върху опаковката.

   Да! При условие че това стане в рамките на 30 дни след получаването на продукта.

   Абсолютно да, ако забележите в горния ляв ъгъл, ще видите символа на катинарчето с https, това гарантира, че вашите данни се изпращат напълно защитено до нашите оператори, които ще изпратят продукта. Можете да прочетете повече в нашите политики за поверителност и бисквитки, както и в общите условия за онлайн продажба!

   Да, за да ви гарантираме максимална сигурност, ви предлагаме плащане при доставката, ще заплатите само след като получите вашата пратка!

   Експресният куриер изисква най-много 2-3 работни дни!
   Разбира се! Ако имате нужда от помощ, просто въведете данните си в формата за поръчка, и нашият оператор ще ви предостави помощ. Или се свържете с нас чрез нашата страница във Facebook.

   ©E-SHOP

   Всички права запазени.

   This Site Is Not A Part Of The Facebook Website Or Facebook Inc. Additionally, This Site Is NOT Endorsed By Facebook In Any Way. Facebook Is A Trademark Of Facebook, Inc

   Privacy Policy | Отказ от отговорност | Контакти