Evaluare Recenzii (4,95/5,00)
4.95/5

OFERTA EXPIRĂ ASTĂZI:

NOI OCHELARI ©FOCUSMAX CU CORECTARE AUTOMATĂ PENTRU VEDERE DE APROAPE ȘI DE LA DISTANȚĂ, CU LENTILE AUTOREGLABILE PENTRU FIECARE OCHI

One< Power Readers sono degli occhiali con lenti autoregolabili che contengono una gamma di gradazioni che va da 0,5 a 2,75. Il telaio degli occhiali è ultraleggero, in quanto realizzato in policarbonato, e le asticelle sono super flessibili per poter garantire una maggior durata nel tempo. Non vanno regolati con la rotellina in quanto è l'occhio a scegliere automaticamente la gradazione. Non serve nessuna prescrizione medica per averli.

la doar

LEI 149,00

în loc de

LEI 300

COMPLETEAZĂ FORMULARUL PENTRU OCHELARI AUTOREGLABILI ©FOCUSMAX 👇

  EFICIENTE ȘI SIGURE PENTRU ORICE

   Pur și simplu purtați ochelarii ©FOCUSMAX GLASSES și ochii dvs. vor găsi automat și instantaneu corecția optimă în funcție de obiectul pe care îl priviți.

  Fie că trebuie să citiți o carte pe plajă, să priviți de departe sau să vă eliberați de oboseală, va fi o joacă de copii.

  Aceasta este Tehnologia Revoluționară Flex Focus Optics, în care ochiul dvs. se focalizează automat, selectând dioptria necesară pentru o vedere clară!

  INDESTRUCTIBILI ȘI USORI

  Rezistent la șocuri datorită lentilelor super rezistente de nouă generație

  SISTEM ANTI-ABURIRE

  O vedere clară de departe și de aproape datorită lentilelor antiaburire

  CONFORTABILI ȘI EFICIENTE

  Auto-focalizarea se potrivește perfect fiecărui ochi

  COMPLETEAZĂ FORMULARUL PENTRU OCHELARI AUTOREGLABILI ©FOCUSMAX 👇

   ANUNȚUL DE ASTĂZI:

   OCHELARII ©FOCUSMAX SUNT CEI MAI BUNI NOSTRI OCHELARI AUTO-REGLABILI ȘI PRIMIM APROXIMATIV 196 DE COMENZI PE ZI,

   ÎN TIMP CE STOCURILE NOASTRE SCAD.

   👉 Stoc Rămas👈:

   7

   CEI CARE AU ALES ©FOCUSMAX GLASSES NE MULȚUMESC ACUM!

   Maria F.

   4.8/5

   “Produs excelent. Nu văd foarte bine lucrurile de departe, dar cu aceștia pot vedea tot ce vreau. Ușurința nu cauzează alunecări constante ale ramei ochelarilor de pe nas. Se vede foarte bine și soarele nu mai este o problemă.”

   Andrei P.

   4.8/5

   “Am fost cu adevărat impresionat de calitatea excelentă a ochelarilor. Lentilele auto-reglabile sunt incredibil de eficiente! Foarte confortabili atât pentru citit, cât și pentru lucrul la calculator, chiar și în orele serii! Foarte recomandați!”

   Elena G.

   4.8/5

   “M-am simțit bine de la început. Am simțit diferența încă din prima zi față de alți ochelari pe care îi foloseam. Par și rezistenți (se va putea evalua doar în timp). Modelul este frumos, mare, se potrivește bine feței mele, care este lată.”

   Ion G.

   4.8/5

   “Mă simt foarte bine, se vede bine și reflecția de la computer nu deranjează.”

   ©FOCUSMAX GLASSES

   la doar

   149 LEI

   în loc de

   300 LEI

   COMPLETEAZĂ FORMULARUL PENTRU OCHELARI AUTOREGLABILI ©FOCUSMAX 👇

    Întrebări frecvente

    Desigur! Sunt foarte ușor de utilizat, dacă nu înțelegeți cum să utilizați ochelarii noștri ©FOCUSMAX GLASSES, consultați Instrucțiunile de pe ambalaj.

    Da, atâta timp cât este în termen de 30 de zile de la primirea produsului.

    Absolut da, dacă observi în partea stângă sus, vei vedea simbolul lacătului cu https, ceea ce garantează că datele tale sunt trimise în siguranță către operatorii noștri care se vor ocupa de expedierea produsului.

    Poți citi mai multe în detaliu în Politica noastră de confidențialitate și Politica de utilizare a cookie-urilor, precum și în Condițiile de vânzare online.

    Da, pentru a vă asigura cea mai mare siguranță, vă oferim Plata la livrare, veți plăti doar o dată ce ați primit coletul.

     

    Curierul rapid are nevoie de maxim 2-3 zile lucrătoare!

    Desigur! Dacă aveți nevoie de asistență, trebuie doar să introduceți datele dvs. în formularul de comandă, iar unul dintre operatorii noștri vă va oferi asistență. Sau ne puteți contacta prin intermediul paginii noastre de Facebook.

    ©E-SHOP

    Toate drepturile rezervate.