Plată la Livrare și Livrare Rapidă

Evaluare Recenzii (4,95/5,00)
4.7/5

Inovatorul Microepilator Profesional Portabil. Elimină Orice Păr Fără Iritații Sau Durere!

MicroShave

Rapid și Precis Elimină Rapid Barba, Părul și Părul de Pe Tot Corpul
DOAR 5/200 DISPONIBILE....

OFERTA
EXPIRĂ ASTĂZI

GRĂBEȘTE-TE, DOAR 5 BUCĂȚI RĂMASE!

159,00 Lei

în loc de

317,99 Lei

  MicroShave este alegerea perfectă pentru o epilare nedureroasă și delicată. Lasă pielea moale și fără semne.

  Designul său modern oferă o îndepărtare a părului în profunzime de la rădăcină.

  O epilare impecabilă este garantată cu MicroShave, cel mai sigur mini-rasier pe piață, dezvoltat cu contribuția celor mai buni esteticieni profesioniști.

  Datorită tehnologiei noi a lamelor nano-microscilante, rasarea este delicată și eficientă chiar și pe pielea cea mai sensibilă!

  Cum să-l folosești?

  1. Trece ușor Microshave pe zona de epilat și mută aparatul de ras împotriva creșterii părului
  2. Bucură-te de bărbieritul tău pentru un stil mereu elegant și ordonat!

  +5.454 de Clienți Satisfăcuți!
  Iată ce spun:

  Recenzii 4,89/5
  4.8/5

  5 Stele

  4 Stele

  3 Stele

  2 Stele

  1 Stea

  Daniel D.​
  4.8/5

  Testat pe barba de ieri după-amiază cu un alt aparat de ras electric foarte bun, am fost plăcut impresionat de ușurința și curățenia tăierii. De multe ori perceput ca un instrument de călătorie sau pentru cazurile neprevăzute, acest obiect mic poate (poate) fi folosit în mod confortabil în fiecare zi, deoarece nu irită pielea și funcționează bine.

  Ion D.​
  4.8/5
  Produsul este ușor de utilizat și, pentru preț, a depășit chiar și așteptările mele. Este un produs de călătorie, dar și un aparat de ras profesional pentru fiecare zi și se rade bine. După bărbierit lasă pielea moale și netedă.
  Mihai F.​
  4.8/5
  Îmi place să mă tund singur, așa că întotdeauna caut produse renumite (Wahl, Andis, Moser), dar, găsindu-mă în fața acestui micuț, am rămas plăcut surprins. Ei bine, trebuie să spun că sunt pe deplin mulțumit, deoarece, pentru păr, caut o tundere foarte scurtă (practic netedă ca fundul unui bebeluș) și recomand oricui a încercat alte produse nesatisfăcătoare, să cumpere acest aparat de ras!
  Elena D.​
  4.8/5

  După cum spune titlul. Excelent pentru călătorie, bun și în viața de zi cu zi. Funcționează bine cu recrescerea bărbii și a părului mult mai bine decât clasicul aparat de ras de acest gen! Bun și pentru tunderea laterală, pentru mici ajustări și fire de păr care scapă!

  COMPLETEAZĂ FORMULARUL ȘI TE SUNĂM

  DOAR 159 LEI

   Întrebări frecvente

   Desigur! Sunt foarte ușor de utilizat, dacă nu înțelegeți cum să utilizați MicroShave​, consultați Instrucțiunile de pe ambalaj.

   Da, atâta timp cât este în termen de 30 de zile de la primirea produsului.

   Absolut da, dacă observi în partea stângă sus, vei vedea simbolul lacătului cu https, ceea ce garantează că datele tale sunt trimise în siguranță către operatorii noștri care se vor ocupa de expedierea produsului.

   Poți citi mai multe în detaliu în Politica noastră de confidențialitate și Politica de utilizare a cookie-urilor, precum și în Condițiile de vânzare online.

   Da, pentru a vă asigura cea mai mare siguranță, vă oferim Plata la livrare, veți plăti doar o dată ce ați primit coletul.

    

   Curierul rapid are nevoie de maxim 2-3 zile lucrătoare!

   Desigur! Dacă aveți nevoie de asistență, trebuie doar să introduceți datele dvs. în formularul de comandă, iar unul dintre operatorii noștri vă va oferi asistență. Sau ne puteți contacta prin intermediul paginii noastre de Facebook.

   ©E-SHOP

   Toate drepturile rezervate.

   This Site Is Not A Part Of The Facebook Website Or Facebook Inc. Additionally, This Site Is NOT Endorsed By Facebook In Any Way. Facebook Is A Trademark Of Facebook, Inc

   Privacy Policy | Disclaimer | Contacte