Utánvétes fizetés és Gyors Szállítás

Αξιολόγηση Κριτικών (4,95/5,00)
4.7/5

Az Innovatív Hordozható Mikro Szőrtelenítő. Bármilyen Szőrszálat Eltávolít Fájdalom Nélkül!

MicroShave

Gyors és Precíz Szőrtelenítés: Villámgyorsan eltávolítja a szakállat, hajat és test szőrét
UTOLSÓ 5 DARAB...

AJÁNLAT MA LEJÁR:

SIETSD, CSAK 5 DARAB MARADT!

HUF 14.990,00

helyett

HUF 49.990,00

  A MicroShave tökéletes választás a fájdalommentes és gyengéd szőrtelenítéshez. Lágy és nyomok nélküli bőrt eredményez.

  Modern dizájna mélyről távolítja el a szőrszálakat a gyökerüktől.

  A tökéletes szőrtelenítés garantált a MicroShave segítségével, ami a piacon elérhető legbiztonságosabb mini borotvát képviseli, a legjobb szépségápoló szakemberek közreműködésével kifejlesztve.

  Az új nano-pengék technológiájának köszönhetően a borotválkozás lágy és hatékony még az érzékeny bőrűek számára is!

  Hogyan használd?

  1. Passzold könnyedén a MicroShave™-et a szőrtelenítendő területen, és mozgasd a borotvát a szőrszál növekedése ellen.
  2. Élvezd a borotválkozást mindig elegáns és rendes stílusban!

  TÖBB MINT +15,454 ELÉGEDETTE ÜGYFÉL!

  Vélemények 4,89/5
  4.8/5

  5 csillag

  4 csillag

  3 csillag

  2 csillag

  1 csillag

  Νίκος
  4.8/5

  Tegnap délután kipróbáltam a másik kiváló elektromos borotvával megborotvált szakállon, kellemesen meglepett a borotva simasága és a tisztasága. Sokan úgy tekintik, mint egy utazóeszközt vagy váratlan esetekre, de ezt a kis eszközt nyugodtan használhatod mindennap, mivel nem irritálja a bőrt és jól dolgozik.

  Δημήτρης
  4.8/5

  A termék könnyen használható, és az áráért túlmutatott az elvárásaimon. Utazáshoz kiváló, de mindennapi professzionális borotva is, és jól borotvál. A borotválkozás után puha és sima bőrt hagy maga után.

  Γιώργος
  4.8/5

  Először is, szeretem a saját magam ápolását, tehát mindig is híres márkákat kerestem (Wahl, Andis, Moser), de amikor szembesültem ezzel a kis kütyüvel, kellemesen meglepődtem. Ecco, devo dire che sono pienamente soddisfatto in quanto, per i capelli, cerco una sfumatura cortissima ( praticamente liscia come il sedere di un bebè ) e consiglio a chiunque abbia provato altri prodotti non soddisfacenti, a fiondarsi sull’acquisto di questo rasoio!

  Μαρία
  4.8/5

  Ahogy a címben is olvasható. Kiváló utazáshoz, de mindennapi használatra is jó. Jól működik a borostával és a hajjal szemben is, sokkal jobban, mint a hagyományos borotvák!

  TÖLTSD KI A ŰRLAPOT ÉS VISSZAHÍVUNK

  CSAK HUF 14.900,00

   Gyakran Ismételt Kérdések

   Természetesen! Nagyon egyszerű, ha nem világos, hogyan kell használni a MicroShave​, nézd meg az utasításokat a csomagoláson.

   Si! Purchè sia entro 30 giorni dalla ricezione del prodotto.
   Assolutamente si, se noti in alto a sinistra noterai il simbolo del lucchetto con https, questo garantisce che i tuoi dati sono inviati in totale sicurezza ai nostri operatori che si incaricheranno di spedire il prodotto. Puoi leggere per approfondire l’argomento le nostre Privacy Policy e Cookie Policy oltre alle Condizioni per la Vendita Online!
   Si, per garantirti il massimo della Sicurezza ti offriamo il Pagamento alla Consegna, pagherai soltanto una volta ricevuto il tuo Pacco!

   Il Corriere espresso ci impiega massimo 2-3 giorni lavorativi!

   Certo! Se hai bisogno di assistenza ti basta inserire i tuoi dati nel Modulo dell’ordine ed un Nostro operatore ti darà assitenza. Oppure contattaci attraverso la nostra pagina Facebook.

   ©E-Shop

   Minden jog fenntartva.

   This Site Is Not A Part Of The Facebook Website Or Facebook Inc. Additionally, This Site Is NOT Endorsed By Facebook In Any Way. Facebook Is A Trademark Of Facebook, Inc

   Adatvédelmi irányelv | Jogi nyilatkozat | Kapcsolatok