Оценка 4,89/5
4.8/5

Плащане при доставка 💶 Безплатна доставка 🚚

ОРТОПЕДИЧНО УСТРОЙСТВО ЗА ИЗПРАВЯНЕ НА РАМЕНЕТЕ И ГЪРБА И ПРЕМАХВАНЕ НА ХРОНИЧНА БОЛКА

Изправя постурата и поддържа до ПЪЛНО ИЗЧЕЗВАНЕ на болките в гърба и раменете

ПОСЛЕДНИ 8 БРОЯ ОСТАВАЩИ....

ПОСТУРАЛЕН КОРЕКТОР

ПОСЛЕДНИ 8 БРОЯ ОСТАВАЩИ....

КАКВО ВКЛЮЧВА ТВОЯТА ПОРЪЧКА:

само

лв 79,00

вместо

лв 159,99

  ИЗТРИЙ БОЛКИТЕ ОТ ТВОЯТ ДЕН И СЕ НАСЛАДИ НА РЕЛАКС С ПРАВИЛНА ПОСТУРА

  Забрави страха да говориш с онази личност, защото те плаши твоята постура или мислиш, че не ставаш! Този постурален коректор ще направи тези лоши спомени далечно минало. Благодарение на неговата система за автоматично изправяне, той ще държи гърба и рамената ти винаги прави и ще ти придаде привлекателен и сигурен вид.

  Облечи го отгоре или отдолу на дрехите, винаги запазвайки гръбначния стълб. Благодарение на подравняването на гърба, рамената и врата, ще избегнеш кривенето на гръбначния стълб и болките ще изчезнат. Забрави за болките, когато преместваш нещо у дома или на работа, благодарение и на мускулното затопляне, което предлага през целия ден.

  УДОБЕН И ПРАКТИЧЕН

  Облечи го за 5 минути! Лек и дискретен, ще забравиш, че го носиш.

  НЕЗАБЕЛЕЖИМ ПОД ДРЕХИТЕ

  Скрит и лек, можеш да го облечеш под всякакво облекло. Използвай го навсякъде без притеснения, вкъщи, на работа, в колата и по време на спорт.

  ПРЕДЛОЖЕНИЕТО ИЗТИЧА ДНЕС:

  ПОДУРЖАВАЙ СЕ, САМО 5 БРОЯ ОСТАНАХА!

  лв 79,99

  вместо

  лв 159,99

   +31,454 Доволни клиенти!
   Ето какво казват:

   Рецензии 4,89/5
   4.8/5

   5 Звезди

   4 Звезди

   3 Звезди

   2 Звезди

   1 Звезда

   Проверено на 18/08/2023

   “Много ми помогна, имайки проблем с артроза на раменете и последствията от билатерална травма; използвам го на работа и ми помага да поддържам правилна позиция дори с гърба.”

   Проверено на 11/09/2023

   “Използвам го от 1 седмица по 8 часа на ден по време на работа и трябва да кажа, че нямам повече болки в гърба през нощта. Тъй като е лято, го използвам под ризата и трябва да кажа, че не се забелязва толкова много. Не оставя следи по кожата и не стяга много. Все пак, като автомобилен механик и следователно като правя много движения с тялото, трябва да кажа, че поддържа добре позицията на кръста и рамената..”

   Проверено на 05/06/2023

   ” Го получих вчера и веднага го облякох. Държах го цяла нощ без големи неудобства. Днес го облякох на работа и никой от колегите не забеляза. Запазва рамената в правилна позиция и не предизвиква неудобство. Много съм доволна.”

   Проверено на 07/10/2023

   “Намерих този коректор много удобен и функционален. Двете еластични ленти са изключителни, меки и много еластични и се прикрепват към колана здраво. Препоръчвам.”

   КАК ДА ПОРЪЧАТЕ?

   compila il modulo

   ПОПЪЛНЕТЕ ФОРМУЛЯРА

   ЩЕ ВИ СЕ ОБАДИМ

   ДОСТАВКА 24/48 ЧАСА

   ПЛАЩАНЕ ПРИ КУРИЕРА

   ПОПЪЛНЕТЕ ФОРМУЛЯРА И ЩЕ ВИ СЕ ОБАДИМ

    💶Сигурно плащане при куриера

    🚚 доставка за 24/48 часа

    📦 Гаранция 2 години

    Често задавани въпроси

    Разбира се! Изключително лесни, ако не разбирате как да използвате нашите очила Постурален коректор, моля, прегледайте инструкциите върху опаковката.

    Да! При условие че това стане в рамките на 30 дни след получаването на продукта.

    Абсолютно да, ако забележите в горния ляв ъгъл, ще видите символа на катинарчето с https, това гарантира, че вашите данни се изпращат напълно защитено до нашите оператори, които ще изпратят продукта. Можете да прочетете повече в нашите политики за поверителност и бисквитки, както и в общите условия за онлайн продажба!

    Да, за да ви гарантираме максимална сигурност, ви предлагаме плащане при доставката, ще заплатите само след като получите вашата пратка!

    Експресният куриер изисква най-много 2-3 работни дни!
    Разбира се! Ако имате нужда от помощ, просто въведете данните си в формата за поръчка, и нашият оператор ще ви предостави помощ. Или се свържете с нас чрез нашата страница във Facebook.

    ©E-SHOP

    Всички права запазени.

    This Site Is Not A Part Of The Facebook Website Or Facebook Inc. Additionally, This Site Is NOT Endorsed By Facebook In Any Way. Facebook Is A Trademark Of Facebook, Inc


    Privacy Policy | Disclaimer | Contatti