Αξιολόγηση 4,89/5
4.8/5

Πληρωμή μετρητοίς💶 ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ 🚚

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΣΙΩΣΗ ΤΩΝ ΩΜΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΛΑΤΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ ΧΡΟΝΙΩΝ ΠΟΝΩΝ

Διορθώνει τη Στάση και Παρέχει Υποστήριξη μέχρι την ΠΛΗΡΗ εξαφάνιση των πόνων στην πλάτη και στους ώμους
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5 ΚΟΜΜΑΤΙΑ....

Διορθωτής στάσης

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5 ΚΟΜΜΑΤΙΑ....

ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΟΥ:

μόνο

39,90€

αντί για

79,99€

    ΑΠΑΛΛΑΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΗΝ ΧΑΛΑΡΩΣΗ ΜΙΑΣ ΣΩΣΤΗΣ ΣΤΑΣΗΣ

    Ξεχάστε ότι φοβάστε να μιλήσετε σε αυτό το άτομο επειδή φοβάστε τη στάση του σώματός σας ή επειδή νομίζετε ότι δεν είστε αρκετά καλοί! Αυτός ο διορθωτής στάσης θα κάνει αυτές τις άσχημες αναμνήσεις μακρινό παρελθόν. Χάρη στο Αυτόματο Σύστημα Ίσιωσής του, θα κρατήσει την πλάτη και τους ώμους σας ίσια και θα σας κάνει να δείχνετε ελκυστικοί και με αυτοπεποίθηση.

    Φορέστε το πάνω ή κάτω από τα ρούχα, προστατέψτε πάντα τη σπονδυλική στήλη σας. Χάρη στον ευθυγραμμισμό της πλάτης, των ώμων και του λαιμού, θα αποφεύγετε το Κυρτό Σπονδύλωση και οι πόνοι θα Εξαφανιστούν. Ξεχάστε τους πόνους όταν μετακινείτε κάτι στο σπίτι ή στη δουλειά, χάρη και στον Θέρμανση Μυών που προσφέρει κατά τη διάρκεια της ημέρας.

    ΕΥΚΟΛΟ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΟ

    Φόρεσέ το σε 5 λεπτά! Ελαφρύ και διακριτικό, θα το ξεχάσεις πάνω σου.

    ΑΘΕΑΤΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΡΟΥΧΑ

    Κρυφό και ελαφρύ, μπορείτε να το φορέσετε κάτω από οτιδήποτε. Χρησιμοποιήστε το οπουδήποτε χωρίς ανησυχίες, στο σπίτι, στη δουλειά, στο αυτοκίνητο και κατά την άσκηση.

    Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΛΗΓΕΙ ΣΗΜΕΡΑ:

    ΒΙΑΣΟΥ, ΜΟΝΟ 5 ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ!

    39,90€

    αντί για

    79,99€

      +31.454 Ευχαριστημένοι Πελάτες! Ιδού τι λένε:

      Κριτικές 4,89/5
      4.8/5

      5 Αστέρια

      4 Αστέρια

      3 Αστέρια

      2 Αστέρια

      1 Αστέρι

      επαληθευμένο στις 18/08/2023

      “Με βοήθησε πολύ έχοντας πρόβλημα αρθρίτιδας στους ώμους και συνέπειες από διπλή διάστρεψη. Το χρησιμοποιώ στη δουλειά και με βοηθά να διατηρώ τη σωστή στάση ακόμα και με τη ράχη.”

      επαληθευμένο στις 11/09/2023​

      “Το χρησιμοποιώ 1 εβδομάδα, 8 ώρες την ημέρα κατά τη διάρκεια της εργασίας και πρέπει να πω ότι δεν έχω πια πόνο στην πλάτη κατά τη διάρκεια της νύχτας. Επειδή είναι καλοκαίρι, το χρησιμοποιώ κάτω από την μπλούζα και πρέπει να πω ότι δεν φαίνεται πολύ. Δεν αφήνει σημάδια στο δέρμα και δεν σφίγγει πολύ. Πάντως, εργαζόμενος σαν μηχανικός αυτοκινήτων, κάνοντας πολλές κινήσεις με το σώμα, πρέπει να πω ότι διατηρεί καλά τη θέση στην ορθή περιοχή της μέσης και των ώμων.”

      επαληθευμένο στις 05/06/2023​

      “Το έλαβα χθες και το φόρεσα αμέσως. Το κράτησα όλο το βράδυ χωρίς μεγάλες ενοχλήσεις. Σήμερα το φόρεσα στη δουλειά και κανείς από τους συναδέλφους μου δεν το πρόσεξε. Διατηρεί τους ώμους στη σωστή θέση και δεν προκαλεί ενοχλήσεις. Είμαι πολύ ικανοποιημένη.”

      επαληθευμένο στις 07/10/2023​

      “Βρήκα αυτόν τον κορρέκτορ πολύ άνετο και λειτουργικό. Οι δύο ελαστικές ταινίες είναι εξαιρετικές, μαλακές και πολύ ελαστικές, και συγκρατούνται στην ζώνη στερεά. Συνιστάται.”

      ΠΩΣ ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΤΕ;

      1- Συμπληρώστε την Φόρμα

      2- Σας Καλούμε

      3- Αποστολή Σε 24/48 ώρες

      4- Πληρωμή Στον Courier

      ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ

        💶 Ασφαλής πληρωμή στον ταχυδρομικό φορέα

        🚚 Γρήγορη αποστολή 24/48 ώρες

        📦 Εγγύηση 2 ετών

        Συχνές Ερωτήσεις

        Φυσικά! Πολύ εύκολο, αν δεν είναι σαφές πώς να χρησιμοποιήσετε το Διορθωτής στάσης​, δείτε τις οδηγίες στη συσκευασία.
        Ναι! Εφόσον γίνει εντός 30 ημερών από την παραλαβή του προϊόντος.

        Ασφαλώς, ναι. Αν προσέξετε στο πάνω αριστερό μέρος, θα δείτε το σύμβολο του λουκέτου με το https, που εξασφαλίζει ότι τα δεδομένα σας αποστέλλονται με απόλυτη ασφάλεια στους υπεύθυνους μας που θα φροντίσουν για την αποστολή του προϊόντος.

        Μπορείτε να διαβάσετε για περισσότερες λεπτομέρειες την Πολιτική Απορρήτου και την Πολιτική Cookies μας, εκτός από τους Όρους Πώλησης Online!

        Ναι, για να σας εξασφαλίσουμε το μέγιστο δυνατό βαθμό ασφαλείας, σας προσφέρουμε την Πληρωμή με Αντικαταβολή, θα πληρώσετε μόνο μετά τη λήψη του πακέτου!

        Το ταχυδρομείο εκτός απροόπτου χρειάζεται το πολύ 2-3 εργάσιμες ημέρες!

        Φυσικά! Αν χρειάζεστε βοήθεια, απλά εισαγάγετε τα στοιχεία σας στη Φόρμα Παραγγελίας και ένας από τους υπεύθυνους μας θα σας παράσχει υποστήριξη. Επίσης, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της σελίδας μας στο Facebook.

        ©E-Shop

        Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.

        This Site Is Not A Part Of The Facebook Website Or Facebook Inc. Additionally, This Site Is NOT Endorsed By Facebook In Any Way. Facebook Is A Trademark Of Facebook, Inc

        Πολιτική Απορρήτου| Αποποίηση Ευθυνών| Επικοινωνία