Evaluare 4,89/5
4.8/5

Plata la Livrare💶 Livrare Rapidă 🚚

DISPOZITIV ORTOPEDIC PENTRU ÎNDREPTAREA UMERILOR ȘI SPATELUI ȘI ELIMINAREA DURERII CRONICE

Corectează postura și oferă suport până la DISPARIȚIA COMPLETĂ a durerilor de spate și umeri
DOAR 5/200 DISPONIBILE....

CORECTOR DE POSTURĂ

DOAR 5/200 DISPONIBILE....

CE INCLUDE COMANDA TA:

doar

189,00 Lei

în loc de

377,99 Lei
del{ color:red; }

    ELIMINĂ DURERILE DIN ZIUA TA ȘI BUCURĂ-TE DE RELAXAREA UNEI POSTURI CORECTE

    Uită-te să fii speriat să vorbești cu acea persoană pentru că îți este teamă de postura ta sau crezi că nu ești la înălțimea situației! Acest corector de postură va face acele amintiri urâte un trecut îndepărtat. Datorită sistemului său automat de îndreptare, îți va menține întotdeauna spatele și umerii drepti și îți va oferi o aparență atrăgătoare și sigură.

    Poartă-l deasupra sau sub haine, păstrează-ți întotdeauna coloana vertebrală. Datorită alinierii spatelui, umerilor și gâtului, vei evita curbarea coloanei vertebrale și durerile vor dispărea. Uită de dureri atunci când muți ceva acasă sau la muncă, datorită și încălzirii musculare pe care o oferă pe parcursul zilei.

    CONFORTABIL ȘI PRACTIC

    Poartă-l în 5 minute! Ușor și discret, îți vei uita că îl ai pe tine.

    INVIZIBIL SUB HÂINTE

    Ascuns și ușor, poți să-l porți sub orice. Folosește-l oriunde fără griji, acasă, la muncă, în mașină și în timpul sportului.

    OFERTA
    EXPIRĂ ASTĂZI:

    GRĂBEȘTE-TE, DOAR 5 BUCĂȚI RĂMASE!

    189,00 Lei

    în loc de

    377,99 Lei
    del{ color:red; }

      +15.454 de Clienți Satisfăcuți!
      Iată ce spun:

      Recenzii 4,89/5
      4.8/5

      5 Stele

      4 Stele

      3 Stele

      2 Stele

      1 Stea

      verificat pe 18/08/2023

      “m-a ajutat foarte mult având o problemă de artroză la umeri și consecințele unei distorsiuni bilaterale; îl folosesc la muncă și mă ajută să mențin o poziție corectă chiar și cu spatele”

      verificat pe 11/09/2023

      “Îl folosesc de o săptămână, 8 ore pe zi, în timpul muncii, și trebuie să spun că nu mai am dureri de spate noaptea. Fiind vara, îl port sub maieul subțire și trebuie să spun că nu se observă prea mult. Nu lasă semne pe piele și nu strânge prea tare. Oricum, fiind mecanic auto și făcând multe mișcări cu corpul, trebuie să spun că menține bine poziția în zona lombară și pe umeri..”

      verificat la 05/06/2023

      “L-am primit ieri și l-am purtat imediat. L-am ținut toată noaptea fără mari neplăceri. Astăzi l-am purtat la muncă și niciun coleg nu s-a prins. Își ține umerii în poziția corectă și nu deranjează. Sunt foarte mulțumită”

      verificat la 07/10/2023

      “Am găsit acest corector foarte confortabil și funcțional. Cele două benzi elastice sunt excepționale, moi și foarte elastice și se fixează ferm la centură. Recomandat”

      CUM SĂ COMANDAȚI?

      compila il modulo

      COMPLETAȚI FORMULARUL

      VĂ SUNĂM NOI
      LIVRARE 24/48 H

      PLĂTEȘTI LA CURIER

      COMPLETEAZĂ FORMULARUL ȘI TE SUNĂM ÎNAPOI

        💶 Plată securizată la curier ​

        🚚 Expediere rapidă în 24/48 de ore ​

        📦 Garanție de 2 ani​

        Întrebări frecvente

        Desigur! Sunt foarte ușor de utilizat, dacă nu înțelegeți cum să utilizați ochelarii noștri CORECTOR DE POSTURĂ​, consultați Instrucțiunile de pe ambalaj.

        Da, atâta timp cât este în termen de 30 de zile de la primirea produsului.

        Absolut da, dacă observi în partea stângă sus, vei vedea simbolul lacătului cu https, ceea ce garantează că datele tale sunt trimise în siguranță către operatorii noștri care se vor ocupa de expedierea produsului.

        Poți citi mai multe în detaliu în Politica noastră de confidențialitate și Politica de utilizare a cookie-urilor, precum și în Condițiile de vânzare online.

        Da, pentru a vă asigura cea mai mare siguranță, vă oferim Plata la livrare, veți plăti doar o dată ce ați primit coletul.

         

        Curierul rapid are nevoie de maxim 2-3 zile lucrătoare!

        Desigur! Dacă aveți nevoie de asistență, trebuie doar să introduceți datele dvs. în formularul de comandă, iar unul dintre operatorii noștri vă va oferi asistență. Sau ne puteți contacta prin intermediul paginii noastre de Facebook.

        ©E-SHOP

        Toate drepturile rezervate.

        This Site Is Not A Part Of The Facebook Website Or Facebook Inc. Additionally, This Site Is NOT Endorsed By Facebook In Any Way. Facebook Is A Trademark Of Facebook, Inc

        Privacy Policy | Disclaimer | Contacte