Πληρωμή κατά την παράδοση και γρήγορη αποστολή

Αξιολόγηση Κριτικών (4,95/5,00)
4.7/5

Τέλειο και ελκυστικό χαμόγελο χωρίς ακριβές χειρουργικές επεμβάσεις

PERFECTSMILE

Λευκή και τέλεια οδοντική πρόθεση χωρίς πόνο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5 ΚΟΜΜΑΤΙΑ....

Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΛΗΓΕΙ ΣΗΜΕΡΑ:

ΒΙΑΣΟΥ, ΜΟΝΟ 5 ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ!

39,90€

αντί για

79,90€
del{ color:red; }

    Το PerfectSmile είναι η τέλεια επιλογή για να αποκτήσετε ένα τέλειο και ελκυστικό χαμόγελο χωρίς να ξοδέψετε χιλιάδες ευρώ στον οδοντίατρο. Προσφέρει ένα ευχάριστο και ασφαλές χαμόγελο.

    Αυτές οι όψεις είναι αριστουργήματα μηχανικής, το σχήμα τους είναι απίστευτο. Χάρη στην προηγμένη τεχνολογία “PutOn” προσαρμόζονται τόσο καλά στα δόντια σας που φαίνονται φυσικά, καθαρά και τέλεια!

    Ένα τέλειο σύνολο δοντιών είναι εγγυημένο με το PerfectSmile, τις ασφαλέστερες και πιο τεχνολογικά εξελιγμένες όψεις στην αγορά, αναπτυγμένες με τη συμβολή των καλύτερων επαγγελματιών οδοντιάτρων.

    Το PerfectSmile είναι μια φανταστική οδοντική τεχνολογία που σας προσφέρει τη δυνατότητα να έχετε ένα τέλειο χαμόγελο! Δεν χρειάζεται πια να ξοδέψετε περιουσία, τώρα μπορείτε να αποκτήσετε ξανά το ελκυστικό χαμόγελο που θέλατε τόσο καιρό!

    Πώς να το χρησιμοποιήσετε;

    1. Τοποθετήστε το PerfectSmile στα δόντια σας και κλείστε τα δόντια σας 2-3 φορές για να προσαρμοστεί καλά.
    2. Απολαύστε τέλεια και ελκυστικά δόντια και επιστρέψτε στο χαμόγελο στην κοινωνία!

    +21.374 Ικανοποιημένοι Πελάτες! Δείτε τι λένε:

    Αξιολογήσεις 4,95/5
    4.8/5

    5 Αστέρια

    4 Αστέρια

    3 Αστέρια

    2 Αστέρια

    1 Αστέρι

    Ελένη Κ.
    4.8/5

    “Ήμουν επιφυλακτικός για την αγορά, αφού δεν ήταν όλες οι κριτικές θετικές… αλλά για μένα λειτούργησε υπέροχα! Και μου έσωσε μια επίσκεψη στον οδοντίατρο! Είχα μια μεγάλη κοιλότητα σε ένα δόντι και τώρα, χάρη στο PerfectSmile, μπορώ να χαμογελάω χωρίς ανησυχία!”

    Σοφία Π.
    4.8/5

    “Το προϊόν είναι εξαιρετικό, κρύβει αποτελεσματικά από την πρώτη στιγμή τα ραγισμένα και σκουρόχρωμα δόντια. Δεν μπορούσα να βγάλω φωτογραφία γιατί τα δόντια μου είναι πολύ κατεστραμμένα, αλλά από τότε που χρησιμοποιώ αυτές τις όψεις, μπορώ να βγάζω ξανά πολλές φωτογραφίες και να είμαι ήρεμος στην παρέα.”

    Μαρία Μ.
    4.8/5

    “Απόλυτα συνιστώμενο προϊόν! Ελαφρύ και άνετο, το φοράω από το πρωί μέχρι το βράδυ. Όταν του δώσετε το σωστό σχήμα και το βάλετε, ξεχνάτε ότι το φοράτε. Τέλος, μπορώ να γελάω με τους φίλους μου χωρίς ανησυχία για το χαμόγελό μου.”

    Δέσποινα Σ.
    4.8/5
    “Είχα κίτρινα και στραβά δόντια που με ενοχλούσαν, αλλά όχι τη σύζυγό μου. Εκείνη βρήκε τις όψεις PerfectSmile στο διαδίκτυο, τις αγόρασε, τις φόρεσε για κάποιο διάστημα και τώρα τις παρήγγειλε και για μένα. Ειλικρινά, δεν ήθελα να τις φορέσω. Αλλά όταν τις δοκίμασα, εξεπλάγην. Είναι πολύ άνετες, προσαρμόζονται καλά και τα δόντια φαίνονται τέλεια. Τώρα είναι πάντα στη διάθεσή μου για κάθε περίσταση.”

    ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

    για 39,90

      Συχνές Ερωτήσεις

      Φυσικά! Πολύ εύκολο, αν δεν είναι σαφές πώς να χρησιμοποιήσετε το Liftopatch​, δείτε τις οδηγίες στη συσκευασία.
      Ναι! Εφόσον γίνει εντός 30 ημερών από την παραλαβή του προϊόντος.

      Ασφαλώς, ναι. Αν προσέξετε στο πάνω αριστερό μέρος, θα δείτε το σύμβολο του λουκέτου με το https, που εξασφαλίζει ότι τα δεδομένα σας αποστέλλονται με απόλυτη ασφάλεια στους υπεύθυνους μας που θα φροντίσουν για την αποστολή του προϊόντος.

      Μπορείτε να διαβάσετε για περισσότερες λεπτομέρειες την Πολιτική Απορρήτου και την Πολιτική Cookies μας, εκτός από τους Όρους Πώλησης Online!

      Ναι, για να σας εξασφαλίσουμε το μέγιστο δυνατό βαθμό ασφαλείας, σας προσφέρουμε την Πληρωμή με Αντικαταβολή, θα πληρώσετε μόνο μετά τη λήψη του πακέτου!

      Το ταχυδρομείο εκτός απροόπτου χρειάζεται το πολύ 2-3 εργάσιμες ημέρες!

      Φυσικά! Αν χρειάζεστε βοήθεια, απλά εισαγάγετε τα στοιχεία σας στη Φόρμα Παραγγελίας και ένας από τους υπεύθυνους μας θα σας παράσχει υποστήριξη. Επίσης, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της σελίδας μας στο Facebook.

      ©E-Shop

      Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.

      Táto stránka nie je súčasťou webovej stránky Facebook alebo Facebook Inc. Okrem toho, táto stránka nie je v žiadnom prípade schválená Facebookom. Facebook je ochranná známka spoločnosti Facebook, Inc. This Site Is Not A Part Of The Facebook Website Or Facebook Inc. Additionally, This Site Is NOT Endorsed By Facebook In Any Way. Facebook Is A Trademark Of Facebook, Inc

      Privacy Policy | Vylúčenie zodpovednosti | Kontakty