Plata la livrare și livrare rapidă

Evaluare recenzii (4,95/5,00)
4.7/5

ZÂMBET PERFECT ȘI ATRĂGĂTOR FĂRĂ INTERVENȚII CHIRURGICALE COSTISITOARE

PERFECTSMILE

DINȚI ALBI ȘI PERFECȚI CU FEȚELE DENTARE DETAȘABILE FĂRĂ DURERE
ULTIMELE 5 BUCĂȚI DISPONIBILE...

OFERTA EXPIRĂ ASTĂZI:

GRĂBIȚI-VĂ, DOAR 5 BUCĂȚI RĂMASE!

179,00 Lei

în loc de

358,00 Lei
del{ color:red; }

    PerfectSmile este alegerea perfectă pentru a redobândi un Zâmbet Perfect și Atrăgător fără a cheltui mii de euro la dentist. Îți oferă un zâmbet plăcut și sigur.

    Aceste Fecete sunt o Capodoperă a Ingineriei, forma lor este incredibilă. Datorită tehnologiei lor avansate “PutOn”, se adaptează atât de bine la dantura ta încât par a fi dinți naturali, curați și perfecți!

    Un Joc de Dinti Impecabil este garantat de PerfectSmile, cele mai sigure și mai tehnologice fecete de pe piață, dezvoltate cu contribuția celor mai buni dentiști profesioniști.

    PerfectSmile este o fantastică tehnologie odontoiatrică care îți oferă oportunitatea de a-ți face zâmbetul perfect! Nu mai este necesar să cheltuiești o avere, acum poți recâștiga în sfârșit ZÂMBETUL ATRĂGĂTOR pe care îl doreai de atâta timp!

    Cum să-l Folosești?

    1. Introdu PerfectSmile în dantura ta și închide-ți dinții de 2-3 ori pentru a-i adapta.

    2. Bucură-te de Dentatura Ta Perfectă și Atrăgătoare și reîntoarce-te la Zâmbetul în Public!

    +8.694 de Clienți Satisfăcuți!
    Iată ce spun:

    Recenzii 4,89/5
    4.8/5

    5 Stele

    4 Stele

    3 Stele

    2 Stele

    1 Stea

    Ion D.​
    4.8/5

    “Eram ezitantă în legătură cu achiziționarea, având în vedere că nu toate recenziile erau pozitive… cu mine, însă, a funcționat de minune! Și am economisit o vizită la dentist! Aveam o cavitate mare în molar, iar acum, datorită PerfectSmile, pot zâmbi fără teamă!”

    Mihai F.

    4.8/5

    “Produsul este excelent, ascunde eficient din primul moment dinții sparti și întunecați. Nu puteam să fac o fotografie pentru că dinții mei sunt foarte deteriorați, dar de când am început să folosesc aceste fațete, pot din nou să fac multe poze și să fiu liniștit(ă) în mijlocul oamenilor.”

    Elena D.​

    4.8/5

    “Produs absolut recomandat! Ușoare și confortabile, le port de dimineața până seara. După ce le-ai dat forma potrivită și le-ai introdus, uiți că le porți. În sfârșit, pot zâmbi cu prietenii mei fără să îmi fac griji pentru zâmbetul meu”

    Ana D.​
    4.8/5

    “Aveam dinți galbeni și strâmbi care mă deranjau pe mine, dar nu și pe soția mea. Ea a găsit singură fațetele PerfectSmile pe internet, le-a cumpărat, le-a purtat o perioadă și acum le-a comandat și pentru mine. Sincer, nu voiam să le port. Dar când le-am încercat, am rămas surprins. Sunt foarte confortabile, se potrivesc bine și dinții par perfecti. Acum, în orice ocazie, sunt la îndemâna mea.”

    COMPLETEAZĂ FORMULARUL ȘI TE VOM SUNA ÎNAPOI

    doar 179 LEI

      💶 Plată securizată la curier ​

      🚚 Expediere rapidă în 24/48 de ore

      Întrebări frecvente

      Desigur! Sunt foarte ușor de utilizat, dacă nu înțelegeți cum să utilizați ochelarii noștri PerfectSmile, consultați Instrucțiunile de pe ambalaj.

      Da, atâta timp cât este în termen de 30 de zile de la primirea produsului.

      Absolut da, dacă observi în partea stângă sus, vei vedea simbolul lacătului cu https, ceea ce garantează că datele tale sunt trimise în siguranță către operatorii noștri care se vor ocupa de expedierea produsului.

      Poți citi mai multe în detaliu în Politica noastră de confidențialitate și Politica de utilizare a cookie-urilor, precum și în Condițiile de vânzare online.

      Da, pentru a vă asigura cea mai mare siguranță, vă oferim Plata la livrare, veți plăti doar o dată ce ați primit coletul.

       

      Curierul rapid are nevoie de maxim 2-3 zile lucrătoare!

      Desigur! Dacă aveți nevoie de asistență, trebuie doar să introduceți datele dvs. în formularul de comandă, iar unul dintre operatorii noștri vă va oferi asistență. Sau ne puteți contacta prin intermediul paginii noastre de Facebook.

      ©E-SHOP

      Toate drepturile rezervate.

      This Site Is Not A Part Of The Facebook Website Or Facebook Inc. Additionally, This Site Is NOT Endorsed By Facebook In Any Way. Facebook Is A Trademark Of Facebook, Inc


      Privacy Policy | Disclaimer | Contatti