Evaluare 4,89/5
4.8/5

Plata la Livrare💶 Livrare Rapidă 🚚

NOUL SMARTWATCH MULTIFUNCȚIONAL SZ8 INTELIGENT, PUTERNIC CA UN SMARTPHONE DAR MIC CA UN CEAS

Apeluri, Whatsapp, Pedometrul, Cardio, ECG, Tensiune, Ore de Somn, Alergare
DOAR 5/200 DISPONIBILE....

SMARTWATCH
MULTIFUNCȚIONAL

DOAR 5/200 DISPONIBILE....

CE INCLUDE COMANDA TA:

doar

209,00 Lei

în loc de

417,99 Lei
del{ color:red; }

    TRANSFORMĂ CEASUL TĂU ÎNTR-UN SMARTWATCH PUTERNIC

    Uită de toate Smartwatch-urile Învechite cu puține funcții. Smartwatch-ul SZ8 Multifuncțional va face acele amintiri urâte un trecut îndepărtat. Bucură-te de Performanțele Puternice acasă sau la sală sau în timpul antrenamentelor! (Alergare, Ciclism, Alpinism..)

    Îl poți folosi pentru apeluri sau mesaje, pentru a accesa rețelele sociale și multe altele! Cu o simplă atingere vei avea la dispoziție peste 20 de funcții diferite pentru Sănătate, Sport, Antrenament, Timp Liber și Distracție. Monitorizează Bătăile Inimii, Temperatura, Cum Dormi, Oxigenul din Sânge, Caloriile Arse

    BATERIE DE LUNGĂ DURATĂ

    Fără Fir cu Încărcare USB RAPIDĂ și Consumuri foarte mici. CLASA A++

    COMPATIBIL CU TOT

    Cel mai inteligent Smartwatch de până acum, îl poți conecta cu toate dispozitivele. Datorită Bluetooth-ului și Aplicației pentru Android și IOS, se conectează la Smartphone-ul tău și vei avea acces la toate Funcțiile Exclusive

    OFERTA
    EXPIRĂ ASTĂZI:

    GRĂBEȘTE-TE, DOAR 5 BUCĂȚI RĂMASE!

    209,00 Lei

    în loc de

    417,99 Lei
    del{ color:red; }

      +52.145 de Clienți Satisfăcuți!
      Iată ce spun:

      Recenzii 4,89/5
      4.8/5

      5 Stele

      4 Stele

      3 Stele

      2 Stele

      1 Stea

      verificat pe 18/08/2023

      „Am cumpărat acest ceas pentru mama mea care are 82 de ani pentru a monitoriza valorile medicale (tensiune, saturație, somn și multe altele). Foarte util și pedometrul. Mama se simte foarte bine pentru că este precis și ușor de înțeles. Încărcarea bateriei are o durată lungă și aspectul este foarte elegant.”

      verificat pe 11/09/2023

      „Este prima dată când cumpăr un smartwatch. S-a dovedit a fi superior așteptărilor și superior în raportul calitate-preț. Am cumpărat acest smartwatch, alegându-l într-o gamă de prețuri mici, deoarece îmi trebuia în principal pentru a compensa lipsa bluetooth-ului în mașină, deci pentru funcția de previzualizare a mesajelor și pentru a putea primi și efectua apeluri fără a scoate telefonul din geantă. Ușor, compact, cu o linie curată și elegantă.”

      verificat pe 05/06/2023

      „Imediat după ce mă trezesc, micul dejun este obligatoriu! Când nu am timp să merg la bar, îmi place să-l fac comod acasă și îmi place laptele cald și cappuccino-ul sau ciocolata. Cu acest spumant de lapte în sfârșit voi putea prepara un cappuccino cu spumă exact ca în cele mai bune baruri”

      verificat pe 07/10/2023

      „Ceasul vine livrat într-un ambalaj elegant, care include o curea dublă, diferită de cea deja montată, cablu pentru încărcare magnetică și instrucțiuni, inclusiv în italiană. Ceasul arată foarte bine, materiale excelente, multe funcții precise, conexiune ușoară cu telefonul. Dotat cu un mic difuzor prin care se primește și se transmite bine vocea. Foarte recomandat având în vedere raportul calitate/preț. M-am descurcat foarte bine.”

      CUM SĂ COMANDĂM?

      1- Completați formularul

      2- Vă vom suna înapoi

      3- Livrare 24/48 ore

      4- Plătiți la curier

      COMPLETEAZĂ FORMULARUL ȘI TE SUNĂM ÎNAPOI

        💶 Plată securizată la curier ​

        🚚 Expediere rapidă în 24/48 de ore ​

        📦 Garanție de 2 ani​

        Întrebări frecvente

        Desigur! Sunt foarte ușor de utilizat, dacă nu înțelegeți cum să utilizați ochelarii noștri Smartwatch​, consultați Instrucțiunile de pe ambalaj.

        Da, atâta timp cât este în termen de 30 de zile de la primirea produsului.

        Absolut da, dacă observi în partea stângă sus, vei vedea simbolul lacătului cu https, ceea ce garantează că datele tale sunt trimise în siguranță către operatorii noștri care se vor ocupa de expedierea produsului.

        Poți citi mai multe în detaliu în Politica noastră de confidențialitate și Politica de utilizare a cookie-urilor, precum și în Condițiile de vânzare online.

        Da, pentru a vă asigura cea mai mare siguranță, vă oferim Plata la livrare, veți plăti doar o dată ce ați primit coletul.

         

        Curierul rapid are nevoie de maxim 2-3 zile lucrătoare!

        Desigur! Dacă aveți nevoie de asistență, trebuie doar să introduceți datele dvs. în formularul de comandă, iar unul dintre operatorii noștri vă va oferi asistență. Sau ne puteți contacta prin intermediul paginii noastre de Facebook.

        ©E-SHOP

        Toate drepturile rezervate.

        This Site Is Not A Part Of The Facebook Website Or Facebook Inc. Additionally, This Site Is NOT Endorsed By Facebook In Any Way. Facebook Is A Trademark Of Facebook, Inc


        Privacy Policy | Disclaimer | Contatti