Σας ευχαριστούμε για την παραγγελία σας!

Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μεταξύ 8:00 και 20:00. Βεβαιωθείτε ότι σηκώνετε το τηλέφωνο!

ΜΌΝΟ ΓΙΑ ΣΉΜΕΡΑ ΈΧΟΥΜΕ ΚΡΑΤΉΣΕΙ ΜΙΑ ΆΛΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΆ ΓΙΑ ΕΣΆΣ ΜΕ ΈΚΠΤΩΣΗ 50%!
👇ΔΕΊΤΕ ΤΟ ΤΏΡΑ!👇

Αξιολόγηση 4,89/5
4.8/5

Πληρωμή μετρητοίς💶 ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ 🚚

ΜΙΝΙ ΚΥΚΛΟΝΙΚΗ ΦΟΡΗΤΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΑΣΠΙΡΑΤΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΛΩΔΙΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ, ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΓΩΝΙΕΣ

Η Δύναμη μιας Μεγάλης Σκούπας Οποιαδήποτε Στιγμή και Όπου Θέλετε!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 8 ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΥΠΟΛΕΙΠΟΝΤΑΙ....

ΜΙΝΙ ΚΥΚΛΟΝΙΚΟΣ ΑΣΠΙΡΑΤΕΩΡΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 8 ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΥΠΟΛΕΙΠΟΝΤΑΙ....

ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΟΥ:

μόνο

36,99€

αντί για

73,99€
del{ color:red; }

    Η ΜΙΝΙ ΚΥΚΛΟΝΙΚΗ ΦΟΡΗΤΗ ΑΣΠΙΡΑΤΕΡΑ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΗ ΠΟΤΕ!

    Με Μακρά Διάρκεια Μπαταρίας

    Χωρίς Καλώδια και με Υπερισχυρή Μπαταρία! Θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη ΜΙΝΙ ΚΥΚΛΟΝΙΚΗ ΦΟΡΗΤΗ ΑΣΠΙΡΑΤΕΡΑ για περισσότερα από 130 λεπτά.

    ΙΣΧΥΡΟΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ 600W

    Ο ισχυρός ασύρματος κινητήρας έχει σχεδιαστεί για να αποδίδει στο άκρο και ταυτόχρονα να μειώνει την κατανάλωση της μπαταρίας στο ελάχιστο.

    Ξεχάστε το άβολο πόνο στην πλάτη κατά την καθαριότητα του σπιτιού, αυτή η ΜΙΝΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ θα κάνει αυτές τις άσχημες αναμνήσεις μια απόμακρη παρελθόν. Οι δύο τουρμπίνες του Ισχυρού Κινητήρα λειτουργούν για άμεση αναρρόφηση της σκόνης σε μόλις 1 χιλιοστό του δευτερολέπτου.

    Ξεχάστε το υψηλό κόστος των λογαριασμών για τον καθαρισμό! Η Ενεργειακή Κλάση A++ έχει σχεδιαστεί για να βελτιστοποιεί την κατανάλωση ενέργειας, αλλά να διατηρεί πάντα υψηλή ισχύ για την απομάκρυνση της επίμονης βρωμιάς! ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

    Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΛΗΓΕΙ ΣΗΜΕΡΑ:

    ΒΙΑΣΟΥ, ΜΟΝΟ 5 ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ!

    36,99€

    αντί για

    73,99€
    del{ color:red; }

      +31.454 Ευχαριστημένοι Πελάτες! Ιδού τι λένε:

      Κριτικές 4,89/5
      4.8/5

      5 Αστέρια

      4 Αστέρια

      3 Αστέρια

      2 Αστέρια

      1 Αστέρι

      επαληθευμένο στις 18/08/2023

      “Αναρροφά καλά και όχι μόνο το αυτοκίνητο. Ακόμη και στις γωνίες του σπιτιού, τα κουφώματα, τα έπιπλα. Πολύ εύκολο στη χρήση, ελαφρύ και πολύ πρακτικό. Είναι εξοπλισμένο με μια εξίσου χρήσιμη τσάντα για να το αποθηκεύετε μαζί με τα άλλα παρεχόμενα μέρη.”

      επαληθευμένο στις 11/09/2023

      “Τι να πω, ικανοποιημένος. Η ηλεκτρική σκούπα είναι πολύ μικρή και ελαφριά, ισχυρή για το μέγεθός της. Για τον καθαρισμό του σπιτιού πίσω από τις γωνίες και τα έπιπλα, είναι εξαιρετική, αναρροφά πολύ καλά και είναι πολύ ευέλικτη. Διαθέτει αρκετά αξεσουάρ, με την επέκταση και το εύκολα αναρροφητικό μύτη κάνει καλή δουλειά. Είναι αισθητικά όμορφο και καλά κατασκευασμένο.”

      επαληθευμένο στις 05/06/2023

      “Άνετη φορητή σκούπα, ελαφριά και χωρίς καλώδιο. Όμορφος σχεδιασμός, πολύ μοντέρνος, συμπαγής και ανθεκτικός με μια λαβή που δεν κουράζει για πολύ. Έχει γίνει απαραίτητη για το σπίτι μου και το αυτοκίνητό μου. Καθαρίζω εύκολα τα κομμάτια από τον καναπέ, στις ρωγμές, το πληκτρολόγιο του υπολογιστή, στο γραφείο, στα καθίσματα και οπουδήποτε θέλω να αναρροφήσω με ευκολία, ταχύτητα και άνεση. Το φίλτρο είναι εύκολο στον καθαρισμό.”

      επαληθευμένο στις 07/10/2023

      “Πολύ χρήσιμη αγορά για τη χρήση που χρειαζόμουν. Αναρροφά τέλεια και γρήγορα τη σκόνη και τα μαλλιά από το ύφασμα του αυτοκινήτου.”

      ΠΩΣ ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΤΕ;

      compila il modulo
      ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ
      ΚΑΛΟΥΜΕ ΕΣΑΣ
      ΑΠΟΣΤΟΛΗ 24/48 ΩΡΕΣ

      Ασφαλής πληρωμή στον ταχυδρομικό φορέα

      ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ

        💶 Ασφαλής πληρωμή στον ταχυδρομικό φορέα

        🚚 Γρήγορη αποστολή 24/48 ώρες

        📦 Εγγύηση 2 ετών

        Συχνές Ερωτήσεις

        Φυσικά! Πολύ εύκολο, αν δεν είναι σαφές πώς να χρησιμοποιήσετε το Μίνι Ηλεκτρικό Σκουπάκι, δείτε τις οδηγίες στη συσκευασία.

        Ναι! Εφόσον γίνει εντός 30 ημερών από την παραλαβή του προϊόντος.

        Ασφαλώς, ναι. Αν προσέξετε στο πάνω αριστερό μέρος, θα δείτε το σύμβολο του λουκέτου με το https, που εξασφαλίζει ότι τα δεδομένα σας αποστέλλονται με απόλυτη ασφάλεια στους υπεύθυνους μας που θα φροντίσουν για την αποστολή του προϊόντος.

        Μπορείτε να διαβάσετε για περισσότερες λεπτομέρειες την Πολιτική Απορρήτου και την Πολιτική Cookies μας, εκτός από τους Όρους Πώλησης Online!

        Ναι, για να σας εξασφαλίσουμε το μέγιστο δυνατό βαθμό ασφαλείας, σας προσφέρουμε την Πληρωμή με Αντικαταβολή, θα πληρώσετε μόνο μετά τη λήψη του πακέτου!

        Το ταχυδρομείο εκτός απροόπτου χρειάζεται το πολύ 2-3 εργάσιμες ημέρες!

        Φυσικά! Αν χρειάζεστε βοήθεια, απλά εισαγάγετε τα στοιχεία σας στη Φόρμα Παραγγελίας και ένας από τους υπεύθυνους μας θα σας παράσχει υποστήριξη. Επίσης, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της σελίδας μας στο Facebook.
        ©E-ShopITA Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.

        This Site Is Not A Part Of The Facebook Website Or Facebook Inc. Additionally, This Site Is NOT Endorsed By Facebook In Any Way. Facebook Is A Trademark Of Facebook, Inc. Αυτός ο Ιστότοπος Δεν Ανήκει στην Ιστοσελίδα του Facebook ή στην Facebook Inc. Επιπλέον, Δεν Εγκρίνεται Κατ’ Ουδέν Τρόπο από το Facebook. Το Facebook είναι Εμπορικό Σήμα της Facebook, Inc

        Πολιτική Απορρήτου | Αποποίηση Ευθυνών | Επικοινωνία