Πληρωμή κατά την παράδοση και γρήγορη αποστολή

Αξιολόγηση Κριτικών (4,95/5,00)
4.7/5

Η Καινοτόμος Φορητή Επαγγελματική Μικροαποτριχωτική Συσκευή. Αφαιρεί Κάθε Τρίχα Χωρίς Ερεθισμό Ή Πόνο!

MicroShave

Γρήγορη Και Ακριβής Αφαίρεση Τριχών, Μαλλιών Και Τριχών Σε Όλο Το Σώμα
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5 ΚΟΜΜΑΤΙΑ....

Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΛΗΓΕΙ ΣΗΜΕΡΑ:

ΒΙΑΣΟΥ, ΜΟΝΟ 5 ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ!

29,95€

αντί για

59,90€
del{ color:red; }

    Το MicroShave είναι η τέλεια επιλογή για ανώδυνη και απαλή αποτρίχωση. Αφήνει το δέρμα απαλό και χωρίς σημάδια.

    Το μοντέρνο σχεδιασμό του προσφέρει αφαίρεση των τριχών από τη ρίζα.

    Μια άψογη αποτρίχωση εξασφαλίζεται με το MicroShave, το πιο ασφαλές μίνι ξυραφάκι στην αγορά, αναπτυγμένο με τη συνεισφορά των καλύτερων επαγγελματιών αισθητικών.

    Χάρη στην πιο πρόσφατη τεχνολογία των νανο-λεπίδων που κινούνται μικροσκοπικά, η ξυραφή είναι απαλή και αποτελεσματική ακόμη και στα πιο ευαίσθητα δέρματα!

    Πώς να το χρησιμοποιήσετε;

    1. Περάστε εύκολα το Microshave στην περιοχή που θέλετε να αποτρίχετε και μετακινήστε το ξυραφάκι αντίθετα προς την ανάπτυξη των τριχών.
    2. Απολαύστε το ξύρισμά σας για το πάντα κομψό και τακτοποιημένο στιλ σας!

    +24.532 Ικανοποιημένοι Πελάτες! Δείτε τι λένε:

    Αξιολογήσεις 4,95/5
    4.8/5

    5 Αστέρια

    4 Αστέρια

    3 Αστέρια

    2 Αστέρια

    1 Αστέρι

    Νίκος
    4.8/5

    Δοκιμασμένο σε γένια που έκοψα χθες από άλλο ηλεκτρικό ξυραφάκι πολύ καλό, έμεινα ευχάριστα εντυπωσιασμένος από την ομαλότητα και την καθαριότητα του κοπής. Από πολλούς θεωρείται ως ένα εργαλείο για ταξίδι ή για απρόβλεπτες περιπτώσεις, αυτό το μικρό αντικείμενο μπορεί (ίσως πρέπει) να χρησιμοποιείται άνετα καθημερινά, δεδομένου ότι δεν ερεθίζει το δέρμα και λειτουργεί καλά.

    Δημήτρης
    4.8/5

    Το προϊόν είναι εύκολο στη χρήση και για την τιμή ξεπέρασε τις προσδοκίες μου. Είναι ένα προϊόν για ταξίδι, αλλά επίσης ένα επαγγελματικό ξυραφάκι για καθημερινή χρήση και ξυρίζει καλά. Μετά το ξύρισμα αφήνει το δέρμα μαλακό και λείο.

    Γιώργος
    4.8/5

    Αρχικά, είμαι λάτρης της αυτοκοπής, οπότε ψάχνω πάντα για γνωστά προϊόντα (Wahl, Andis, Moser), αλλά βρίσκοντας το μικροσκοπικό αυτό, έμεινα ευχάριστα έκπληκτος. Λοιπόν, πρέπει να πω ότι είμαι πλήρως ικανοποιημένος, καθώς, για τα μαλλιά, ψάχνω για ένα πολύ κοντινό ξύρισμα (σχεδόν λείο όπως του μωρού), και συνιστώ σε όποιον έχει δοκιμάσει άλλα μη ικανοποιητικά προϊόντα να επενδύσει σε αυτήν την αγορά!

    Μαρία
    4.8/5

    Όπως τον τίτλο. Εξαιρετικό για ταξίδια, καλό και για καθημερινή χρήση. Λειτουργεί καλά με την ανάπτυξη γένειας και μαλλιών, πολύ καλύτερα από τα κλασικά ξυραφάκια αυτού του είδους! Καλό και το πλαϊνό τελειωτήρι για μικρούς ρυθμίσεις και τρίχες που διαφεύγουν!

    ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

    ΜΟΝΟ 29,95€

      Συχνές Ερωτήσεις

      Φυσικά! Πολύ εύκολο, αν δεν είναι σαφές πώς να χρησιμοποιήσετε το MicroShave​, δείτε τις οδηγίες στη συσκευασία.

      Ναι! Εφόσον γίνει εντός 30 ημερών από την παραλαβή του προϊόντος.

      Ασφαλώς, ναι. Αν προσέξετε στο πάνω αριστερό μέρος, θα δείτε το σύμβολο του λουκέτου με το https, που εξασφαλίζει ότι τα δεδομένα σας αποστέλλονται με απόλυτη ασφάλεια στους υπεύθυνους μας που θα φροντίσουν για την αποστολή του προϊόντος.

      Μπορείτε να διαβάσετε για περισσότερες λεπτομέρειες την Πολιτική Απορρήτου και την Πολιτική Cookies μας, εκτός από τους Όρους Πώλησης Online!

      Ναι, για να σας εξασφαλίσουμε το μέγιστο δυνατό βαθμό ασφαλείας, σας προσφέρουμε την Πληρωμή με Αντικαταβολή, θα πληρώσετε μόνο μετά τη λήψη του πακέτου!

      Το ταχυδρομείο εκτός απροόπτου χρειάζεται το πολύ 2-3 εργάσιμες ημέρες!

      Φυσικά! Αν χρειάζεστε βοήθεια, απλά εισαγάγετε τα στοιχεία σας στη Φόρμα Παραγγελίας και ένας από τους υπεύθυνους μας θα σας παράσχει υποστήριξη. Επίσης, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της σελίδας μας στο Facebook.

      ©E-Shop | Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.

      This Site Is Not A Part Of The Facebook Website Or Facebook Inc. Additionally, This Site Is NOT Endorsed By Facebook In Any Way. Facebook Is A Trademark Of Facebook, Inc

      Privacy Policy | Disclaimer | παφέςi